Οι καλύτερες παγωτομηχανές | Επικοινωνία
2310.444.211 (Θεσσαλονίκη)
210.3000.628 (Αθήνα)
info@protelex.gr

Μηχανές παγωτού Protelex 2019 | Οι καλύτερες παγωτομηχανές στην Ευρώπη

image

Μηχανές παγωτού soft ice επαγγελματικές - Καινούργιες παγωτομηχανές - Σειρά Protelex 2018

germany-italy

Οι τιμές είναι τελικές με δωρεάν μεταφορικά εως το κατάστημά σας! Επαγγελματικές παγωτομηχανές με εγγύηση άψογης απόδοσης και λειτουργίας. Οι μηχανές παγωτού Protelex είναι κατάλληλες για κάθε κατάστημα εστίασης, όπως ζαχαροπλαστεία, snack bar, αναψυκτήρια, καφέ, κ.ο.κ. Εδώ και χρόνια οι παγωτομηχανές Protelex λειτουργούν απροβλημάτιστα και αξιόπιστα 24 ώρες κάθε ημέρα, παράγοντας καταπληκτικό παγωτό χωνάκι για τους πελάτες!

Δείτε αναλυτικό βίντεο με τις λειτουργίες των παγωτομηχανών Protelex καθώς και τη διαδικασία καθαρισμού.

Η εταιρεία μας προσφέρει επίσης καταπληκτικά μείγματα παγωτού soft, σε 6 μοναδικές γεύσεις. Τα μείγματα παγωτού είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να έχουν τέλειο αποτέλεσμα στις παγωτομηχανές Protelex.

Οι προσφορές λήγουν σε:

Τεχνικά χαρακτηριστικά White / ΠΡΟΣΦΟΡΑ ENTRY / ΠΡΟΣΦΟΡΑ RETRO / NEW Summer / ΠΡΟΣΦΟΡΑ
  frozenyogurtmachine frozenyogurtmachine frozenyogurtmachine frozenyogurtmachine
Είδος παγωτομηχανής Επιδαπέδια Επιδαπέδια Επιδαπέδια / RETRO Επιδαπέδια
Γεύσεις 3 γεύσεις (2+1μιξ) 3 γεύσεις (2+1μιξ) 3 γεύσεις (2+1μιξ) 3 γεύσεις (2+1μιξ)
Παραγωγή / ώρα 25λίτρα παραγωγή/ώρα 25λίτρα παραγωγή/ώρα 25λίτρα παραγωγή/ώρα 35λίτρα παραγωγή/ώρα
Κυπελλάκια / ώρα 250κυπελλάκια/ώρα 250κυπελλάκια/ώρα 250κυπελλάκια/ώρα 350κυπελλάκια/ώρα
Ποσοστό διόγκωσης Αντλία διόγκωσης 55% Αντλία διόγκωσης 55% Αντλία διόγκωσης 55% Αντλία διόγκωσης 55%
Λειτουργία Standby - Νυχτερινή λειτουργία ΝΑΙ(εξοικονόμηση ρεύματος) ΝΑΙ(εξοικονόμηση ρεύματος) ΝΑΙ(εξοικονόμηση ρεύματος) ΝΑΙ(εξοικονόμηση ρεύματος)
Ψύξη στους κάδους ΝΑΙ(καθάρισμα κάθε 6 ημέρες) ΝΑΙ(καθάρισμα κάθε 6 ημέρες) ΝΑΙ(καθάρισμα κάθε 6 ημέρες) ΝΑΙ(καθάρισμα κάθε 6 ημέρες)
Ιταλικοί κομπρέσσορες ASPERA 2 κομπρέσσορες 2 κομπρέσσορες 2 κομπρέσσορες 2 κομπρέσσορες
Κατάλληλη για frozen yogurt ή/και παγωτό μηχανής soft ice
Ιδανική για όλα τα καταστήματα εστίασης
Δυνατότητα για 15-20 συνεχόμενα κυπελλάκια χωρίς διακοπή
Αποδοτική/Αξιόπιστη/Λειτουργική
Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά
Βίντεο με οδηγίες καθαρισμού στα Ελληνικά (link)
Μετρητής παγωτών(μετράει πόσα παγωτά έχετε πουλήσει)
Καταπληκτική απόδοση του προϊόντος
ΕΓΓΥΗΣΗ Εγγύηση 1 χρόνο Εγγύηση 1 χρόνο Εγγύηση 1 χρόνο Εγγύηση 1 χρόνο
  ΔΩΡΟ η βάση για τα χωνάκια - Νέο Design 2019! ΔΩΡΟ τα αξεσουάρ(τεντάκι,βάση για χωνάκια,τραπεζάκι σερβιρίσματος) - αξίας 300€ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΩΡΟ τα αξεσουάρ(τεντάκι,βάση για χωνάκια,τραπεζάκι σερβιρίσματος) - αξίας 300€
  Best Value Best Value 2 ΤΕΜΑΧΙΑ ΜΟΝΟ! Best Value

Τελική τιμή χωρίς εξτρά χρεώσεις - ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Καλέστε μας τώρα στο 2310.444211 ή 210.3000628 ή 6970.111.492 !

3.700€ - 3.190€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ / Επικοινωνία

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 29/02/2020!

3.990€ - 3.390€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ / Επικοινωνία

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 29/02/2020!

4.990€ - 3.690€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ / Επικοινωνία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 29/02/2020!

4.990€ - 3.790€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ / Επικοινωνία

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 29/02/2020!

 

 

Μηχανές παγωτού soft ice

Οι παγωτομηχανές Protelex είναι ειδικά κατασκευασμένες ώστε να καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα καταστημάτων εστίασης καθώς και αναγκών. Είναι διαθέσιμες σε επιτραπέζια ή επιδαπέδια έκδοση - δηλαδή σε έκδοση που θα ακουμπάει πάνω σε τραπεζάκι ή πάγκο ή παγωτομηχανή με ροδάκια(επιδαπέδια). Οι μηχανές παγωτού Protelex είναι κατάλληλες για όλα τα μείγματα παγωτού που κυκλοφορούν. Η εταιρεία μας έχει επενδύσει σε ειδικό μείγμα παγωτού που παράγει τέλειο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις παγωτομηχανές Protelex. Οι μηχανές παγωτού Protelex εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα στο παγωτό σας και αξιόπιστη και απροβλημάτιστη 24ωρη λειτουργία. Η εταιρεία μας παρέχει πανελλαδική υποστήριξη, 2 κεντρικά γραφεία με τεχνικούς σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη καθώς και 1 χρόνο εγγύηση.

Τις έχουν εμπιστευτεί πάνω από 600 καταστήματα από το 2011!

Επικοινωνία

Η επιλογή της παγωτομηχανής εξαρτάται από τις ανάγκες σας καθώς και το διαθέσιμο budget. Όλες οι παγωτομηχανές Protelex είναι ιδιαίτερα οικονομικές και προσιτές. Η μέση απόσβεση είναι περίπου στον 1,5 μήνα - μια χρονική περίοδος ρεκόρ για απόσβεση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, καλύπτεστε από 1 χρόνο εγγύηση καθώς και φανατική υποστήριξη για πάντα, τόσο σε service όσο και σε ανταλλακτικά. Οι παγωτομηχανές Protelex είναι ειδικά διαμορφωμένες για το κλίμα της Ελλάδας - έχοντας μεγάλη εμπειρία στα ψυκτικά μηχανήματα και ειδικά στις παγωτομηχανές, γνωρίζουμε τι τεχνικά χαρακτηριστικά πρέπει να έχει κάθε μηχάνημα έτσι ώστε να αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες καθώς και την υγρασία της χώρας μας. Γι'αυτό το λόγο οι παγωτομηχανές μας έχουν ΙΤΑΛΙΚΟ compressor ASPERA. Πέρα απ'αυτό, οι μηχανές Protelex διαθέτουν 2 ξεχωριστούς κομπρέσσορες. Έναν για την παραγωγή του παγωτού και έναν άλλον διαφορετικό, για τη ψύξη στους κάδους και τη συντήρηση του μείγματος. Χάρη σ'αυτή τη καινοτομία της εταιρείας μας, το μείγμα παγωτού που βρίσκεται στις παγωτομηχανές, μπορεί να διατηρηθεί εως και 6 ημέρες, δίχως να χαλάσει και δίχως να χρειαστεί καθάρισμα η παγωτομηχανή! Έτσι εξασφαλίζετε μεγάλη διάρκεια χρήσης της παγωτομηχανής και μόλις ένα καθάρισμα κάθε 6 ημέρες. Εαν επιλέξετε μια επιδαπέδια παγωτομηχανή, μπορείτε είτε να την τοποθετήσετε πάνω σε πάγκο είτε πάνω σε κάποια ανοιξείδωτη κατασκευή που μπορούμε να σας κατασκευάσουμε. Τα επιδαπέδια μοντέλα, εκτός της VINTAGE/RETRO διαθέτουν διακοσμητικό τεντάκι, τραπεζάκι για το σερβίρισμα του παγωτού καθώς και βάση για τα χωνάκια. Η παγωτομηχανή VINTAGE/RETRO είναι νέο μοντέλο που προστέθηκε στη λίστα μας το 2017. Είναι ένα καταπληκτικό μοντέλο παγωτομηχανής που τα εσωτερικά χαρακτηριστικά είναι ίδια με την Entry. Διαφέρει όμως στο design, καθώς ενσωματώνει έναν καινοτόμο και ξεχωριστό σχεδιασμό που προσελκύει πελάτες με την εμφάνισή της.

Οι μηχανές παγωτού Protelex είναι η κορυφαία επαγγελματική επιλογή εδώ και χρόνια. Τις έχουν επιλέξει πάνω από 600 καταστήματα εστίασης όπως καφέ, ζαχαροπλαστεία, gelateries, αναψυκτήρια καθώς και μεγάλα ξενοδοχεία.

Σας περιμένουμε να τις δείτε από κοντά στις 2 εκθέσεις μας, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία